Yazılı notları eokul sisteminde

2016 2017 eğitim öğretim yılının 2.dönemindeyiz. Mart ayının son günleri. Öğrenciler yavaş yavaş yazılılara girmeye başladı. Türkiye'de öğrenciler yazılı notlarını e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden takip ediyor. Sistem günümüzde yaygın olarak kullanılıyor.

2016 2017 eğitim öğretim yılının 2.dönemindeyiz. Mart ayının son günleri. Öğrenciler yavaş yavaş yazılılara girmeye başladı. Türkiye’de öğrenciler yazılı notlarını e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden takip ediyor. Sistem günümüzde yaygın olarak kullanılıyor.

Yazılım sektöründeki gelişmeler e okul gibi güzel bir sistem sahibi olmamızı sağladı. Ülkemizde okul bilgileri online olarak sistem üzerinden takip ediliyor. Öğrenciler ve  veliler sistemi çok sevdi. Son yıllarda internetin yaygınlaşması nerdeyse her ortamdan e okul sistemine giriş yapmamızı sağladı.

Mobil teknoloji hızla gelişti. Telefonlar artık internet bağlantısı ile hizmet veriyor. Öğrenciler ve veliler günün her hangi bir vaktinde okul ile ilgili son dakika gelişmelerini öğrenebiliyorlar. Yazılı notları, devamsızlıklar, teog işlemleri ve eğitime dair bir çok güncel konu sistem üzerinden güncel olarak takip edilebiliyor. Karaman ve diğer tüm illerimizden öğrenciler sisteme anında ulaşıyor.

Bir öğrenci yazılı sonrası hemen sisteme girerek açıklanan notlarını görebiliyor. Veliler öğrencilerin devamsızlıkları hakkında kısaca bilgi sahibi olabiliyor. Okul personeli sistemi sürekli güncel tutuyor. Okula dair bilgiler öğrenciler ve veliler tarafından takip edilebiliyor.

yazılı notları