47. İHRACATINI 11 BİN 224 KM UZAĞA TAŞIDI

1952 yılında Karaman'da bir aile şirketi olarak kurulan ve son yıllarda Tv sehpası ve ünitesi üretimi ile elde edilen birikimlerini ev mobilyaları alanına taşıyarak

47. İHRACATINI 11 BİN 224 KM UZAĞA TAŞIDI
    1952 yılında Karaman’da bir aile şirketi olarak kurulan ve son yıllarda Tv sehpası ve ünitesi üretimi ile elde edilen birikimlerini ev mobilyaları alanına taşıyarak üretim çeşidini artıran Oğuzcanlar, Bismot Mobilya firması altında ihracat ağını genişletti.
    KOLOMBİYA’YA İHRACAT
    Karaman Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesisleri ile dünyaya açılan Bismot Mobilya, 47. İhracatını da Karaman’dan 11 bin 224 km mesafesi bulunan Latin Amerika Ülkesi Kolombiya’ya yaptı.
    Son yıllarda ayrıca ulusal ve uluslar arası düzeyde de gerçekleşen görkemli fuarlarda da boy gösteren Bismot Mobilya, yenilikçi yapısıyla da küreselleşen ekonomide yüksek kalite ürünleri ve hizmetleri ile de yerini almaya başladı.
Hedeflerini de sektöründe kaliteyi bugünün Türkiye’sine taşımak, imalatlarını da her alanda geliştirerek dünya pazarında yerini alıp Türkiye’nin dünyada hak ettiği yere gelmesinde pay sahibi olabilmeyi vizyon edinen Bismot Mobilya’da Genel Müdür  Osman Oğuzcan, bu anlamda da tüm çalışma arkadaşlarını tebrik etti
    Oğuzcan, Kolombiya ihracatından sonra; “47.ihracat yaptığımız ülke Kolombiya oldu. En büyük güvencemiz olan çalışanlarımızın alın teri ve her biri kendi alanında uzman yönetici kadromuzun üstün performansı ile cesaretle girdiğimiz mobilya sektöründe de istikrar ve başarılarımız devam ediyor. Tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürler.”diyerek de Bismot ailesi adına başarısını perçinledi.