"Avrasya Tüneli web sitesinden hızlı ve güvenli ödeme"

Avrasya Tüneli Bilgi Teknolojileri & Ücret Toplama Sistemleri Koordinatörü Murat Çalışırişçi, ihlalli geçiş yapan kullanıcıların, web sitesi üzerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceklerini söyledi.

Avrasya Tüneli Bilgi Teknolojileri & Ücret Toplama Sistemleri Koordinatörü Murat Çalışırişçi, ihlalli geçiş yapan kullanıcıların, web sitesi üzerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceklerini söyledi.

İstanbul’un trafik sorununun çözümüne ilişkin Türkiye’nin önde gelen yatırım projelerinden biri olan Avrasya Tüneli, iki kıtayı deniz tabanı altından iki katlı kara yolu tüneliyle bağlaması ile yolculuk süresini kısalttı. Tünele e-ödeme ve müşteri hizmetleri alanında 24 yıllık deneyimini taşıyan Asseco SEE şirketi, tünelin sorunları çözümleri için tümleşik müşteri hizmetleri, çağrı ve şikayet yönetimi süreçlerinde Live çözümü tercih edildiğini açıklarken; ikinci çözüm olarak, yasal takip sistemi ile entegre çalışarak anlık borç bilgisine ulaşan, ihlalli geçiş ödemelerinin web sitesi kanalından yapılacağı hizmetin altyapısında da güvenli e-ödeme geçidi Merchant Safe Unipay ile hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Yapılan açıklamada; tünelin internet resmi internet sitesi üzerinden yapılan ihlalli geçiş ödemelerinin ve girilen kart bilgilerinin güvenliği, Kartlı Ödeme Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı (PCI-DSS) denetiminden düzenli olarak geçtiği ve en üst seviye olan (PCI-DSS Level 1) lisansına sahip olduğu belirtilirken, tek kullanımlık SMS şifre doğrulaması ile kart sahibinin ve kartın güvenliğini maksimum seviyede tutan ve internet ortamında izinsiz kullanıma karşı koruyan 3D secure sistemi ile kredi kartı bilgilerinin doğruluğu kontrol edildiği bildirildi.

İhlalli geçiş yapan kullanıcıların, web sitesi üzerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceklerini vurgulayan Avrasya Tüneli Bilgi Teknolojileri & Ücret Toplama Sistemleri Koordinatörü Murat Çalışırişçi , "Asseco SEE’nin çözümleri Avrasya Tünelinin, sahip olduğu yüksek teknoloji ve ileri mühendislik bütüncül yaklaşımıyla örtüşüyor. Bu konuda, web sitesini de son kullanıcıların hem sağlıklı bilgi alması hem de ihlalli geçiş ödemelerini kolaylıkla yapmaları için kullanıma sunuyoruz" dedi.

"Güvenli e-Ödeme sistemi ile ödemeler kolaylıkla yapılacak"

e-Ödeme konusundaki geniş bilgi birikimlerini yenilikçi projelerde kullanmaktan gurur duyduklarını belirten Asseco SEE Ödeme Sistemleri İş Birimi Grup Yöneticisi Burak Kutlu, "Sunduğumuz çözümlerin Avrasya Tüneli projesinde tercih edilmesi bizim için mutluluk verici. En yenilikçi ve ileri mühendislik uygulamalarının yer aldığı bu ulaşım projesinde, Merchant Safe Unipay çözümünün kullanımı güzel bir işbirliği oluşturuyor. Güvenli e-ödeme sistemi sayesinde, Avrasya Tünelinden ihlalli geçiş yapan sürücüler, ödemelerini web sitesinden güvenle ve kolaylıkla yapabilirler" şeklinde konuştu.