Borçlarınızı Geniş Vadelere Yayarak Kolayca Ödeyin

Kredi birleştirme işleminde ise birçok farklı bankada bulunan kredi kartı, kredi ve kredili mevduat hesapları tek bir bankanın çatısı altında toplanmaktadır.

Kredi borçlarının üst üste birikmesiyle birlikte ödemelerde zorlanmaya başlayan kişiler için yapılandırma işlemleri bankalar tarafından yapılabilmektedir. Bu sayede son ödeme tarihlerini kaçırarak yaşayacağınız tüm problemlerden uzakta, aylık ödemelerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Kredi kartı ve kredi bankaların müşterilerine çeşitli avantajlarla sunduğu bankacılık ürünleridir. Her ne kadar avantajlı gibi görünse de alınan birkaç kredi hesabından sonra borçlar iyice üst üste binmeye başlar. Aylık geri ödemeleri yapmak bir süre sonra zor gelmeye, son ödeme tarihlerini kaçırmaya başlarsınız. Bu aşamada yapılabilecek en iyi şey borçları yapılandırmaktır. Böylece bir bölümünü ödemiş olduğunuz borçlarınız daha uzun vadelere yayılacak ve aylık ödemeleri düşecektir. Bunun yanı sıra kredi kartı, kredili mevduat hesabı ve kredilerinizi birçok farklı bankada ödeme yükünden sizi kurtarabilmek adına kredi birleştirme işleminin de yapılabilmesi mümkündür. Bu sayede hem farklı bankalara ödeme yaparak hepsinin sisteminin nasıl çalıştığını aklınızda tutmaya gerek kalmayacak hem de ödeyeceğiniz tek bir krediyle zamandan tasarruf edeceksiniz.

Kredi İşlemlerinde Yapılandırma ve Birleştirme

Kredi işlemlerinde yapılandırma eğer idari takip aşamasına gelinmişse banka tarafından size teklif edilecektir. Ancak bundan önce de dilediğin bir bankaya giderek kredi borcu yapılandırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı, kredili mevduat hesabı ve kredilerinizin tamamının bir çatı altında toplanarak yeniden yapılandırılır. Bu sayede 48 aya bölünmüş borç tutarı sizin ödemelerinizi kolaylaştıracak bir şekilde sunulmaktadır.

Kredi birleştirme işleminde ise birçok farklı bankada bulunan kredi kartı, kredi ve kredili mevduat hesapları tek bir bankanın çatısı altında toplanmaktadır. Bu konuda tüm bankaları tek tek arayarak size uygun birleştirme ve yapılandırma seçeneklerine dair bilgi alabilirsiniz. Ancak bu süreç sizin için zor geçek olan ve vaktinizi oldukça fazla alan bir uygulama olacaktır. Mevcut bankalarınızdan alacağınız birleştirme ve yapılandırmaya dair tekliflerin ardından kredi yapılandırma ve birleştirme işlemi gerçekleştirilebilir. Bu işlemin sağlanabilmesi için bankanın kredi verme şartlarını tam olarak karşılamanız gerekecektir. Bu şartlar her bankada farklılık göstermekle birlikte genel olarak yüksek bir kredi notu, sigortalılık geçmişi, düzenli maaş geliri ve bu maaş gelirinin kredi aylık taksitlerini ödeyebilecek düzeyde olması gibi şartlardır.

Tek Kredi ile Kredi Yapılandırma ve Birleştirme İşlemleri Artık Çok Kolay

Kredi birleştirme ve yapılandırma işlemleri konusunda yardımcı olan Tek Kredi, birçok bankada olan kredili hesaplarınızın tek bir çatı altında birleştirilerek yeniden yapılandırmanıza olanak sağlayacaktır. Bu sayede kredi aylık geri ödeme rakamınız ciddi bir düşüş yaşayacak ve ödemelerinizi daha kolay yapabilir hale geleceksiniz. Tek Kredi sistemi ile banka banka dolaşmaya gerek kalmadan kişisel bilgilerinizi kayıt esnasında vererek üç iş günü içerisinde bankaların size sunacakları teklifleri toplu olarak görme şansına sahipsiniz. Size sunulan teklifler içerisinden en ideal olanı seçip, yapılandırma ve birleştirme işleminizi kolayca yapabilirsiniz.

Kredi birleştirme