Elazığ'a süper teşvik müjdesi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Elazığ'ın süper teşvik paketine dahil edildiği söyledi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın süper teşvik paketine dahil edildiği söyledi.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın Süper Teşvik Paketi’ne dahil edilmesi hakkında değerlendirmede bulundu. Alan, değerlendirmesinde Elazığ ile birlikte 17 ilin lojistik teşviklerinden yararlandığını aktardı. Elazığ için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Alan, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın enflasyon hedeflerine ulaşılamamasının en önemli sebebinin gıda fiyatları olduğuna dikkat çekmesi üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 17 ilin lojistik teşviklerden yararlanılma müjdesini verdi. Bu paketten Elazığ’ında faydalanması için kendisinden randevu talep ettik. Bakanımızda bize müjdeyi verdi. Elazığ dahil olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirleri de bu teşviklerden yararlanacaklar. Dolayısıyla hükümetimize ve bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Lojistiğin ilin kalkınmasında çok önemli bir sorun olduğunu aktaran Alan, “Elazığ’da tarıma dayalı bir il olduğu için bu olmazsa olmazlarımızdandı. Hükümetimiz yapacağı her şeyi yaptı. Ellerini değil gövdelerin taşın altına koydular” diyerek verilen süper teşvik paketinin önemini aktardı.