Gittigidiyor Alışveriş Sistemi Nedir?

Online alışveriş sitelerinin önde gelen isimlerinden biri olan Gittigidiyor, ürün çeşitliliğiyle üyelerine uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri sunmaktadır. Yaklaşık 40 milyon ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin en çok tercih edilen Online alışveriş sitesi özelliğini elinden bırakmayan Gittigidiyor, sağlamış olduğu müşteri memnuniyetiyle de kitlesine güven vermektedir.

Ülkemizde 2001 yılında faaliyete geçen Gittigidiyor Online alışveriş sitesi, gelişmiş teknolojisiyle de e-ticaret sektörünün öncülüğünü üstlenmektedir. 2011 yılında eBay tarafından satın alınan Gittigidiyor, 11 milyon aktif kullanıcısına güvenli alışveriş sunmakla birlikte, kullanıcılarına ürün satışı yapabilmelerine imkan vermektedir.

GİTTİGİDİYOR NE KADAR GÜVENLİ

Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak kolay olduğu kadar, riskler de taşımaktadır. Bilinmeyen siteler üzerinden alışveriş yapmak bazen maddi anlamda ciddi kayıplara neden olabilmektedir. Gittigidiyor online alışveriş sitesi, aktif kullanıcı kitlesi ve günlük ziyaretçi sayısıyla güven duyulacak bir alışveriş sitesi olduğunu kanıtlamıştır.

İLAN VERMEK ÜCRETLİ Mİ

Gittigidiyor Online alışveriş sitesine üye profili açarak kayıt olabilir ve ürün alışverişi yapabilmekle birlikte ürün satışı için de ilan bırakabilirsiniz. Gittigidiyor Online alışveriş sitesine ilan bırakma ücretlidir. 0,99 TL'den başlayan fiyatlarla satış ilanı verebilir, ürün satışlarını en kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

TESLİMAT SÜRELERİ HIZLI MI

Gittigidiyor.com' dan ürün aldıktan sonra adres bilgilerini eksiksiz vermeniz durumunda, kargo süresi satıcının ürünü kargolamasından sonra yaşadığınız şehir uzaklığına göre 2-3 gün içerisinde ürününüzü teslim alabilirsiniz.

SATIN ALDIĞIM ÜRÜNE NASIL GÜVENEBİLİRİM

Türkiye' de birçok Online alışveriş sitesinin kullanmış olduğu ödeme yöntemi Gittigidiyor alışveriş sitesinde de uygulanmaktadır. Ürünü satın aldıktan sonra, satıcı ürünü kargoya verdikten sonraki 3 gün ödemeniz Gittigidiyor internet sitesinde bekletilir. Ürünü sorunsuz teslim almanız durumunda ödemenize onay vererek ödemenin satıcıya geçmesini sağlayabilirsiniz. Üründe sorun çıkması durumunda, satıcıyla görüşüp sorunu çözebilir, çözülemeyen durumda ise Gittigidiyor' da bekleyen ödemenizin süresini uzatabilirsiniz. Güvenilir bir alışveriş ortamında, uygun fiyat ve yüksek kalite için Gittigidiyor Online alışveriş sitesini kullanarak keyifli alışverişler yapabilirsiniz.