Karaman Anı Bisküvi, 300 den fazla ürün çeşidi ile hizmet veriyor

Karaman - Karaman Anı Bisküvi , 1994 yılında kurulan Karaman Anı Bisküvi 23 yıl içerisinde büyük bir ivmeyle büyümüş ve günümüzde bisküvi, kek, kraker gibi atıştırmalık ürünleri üreten ve dağıtan önemli bir firma haline gelmiştir. 1994'te kurulduğunda 40 işçiyle yola çıkan Karaman Bisküvi firması bugün bünyesinde 1500'e yakın işçi barındırmaktadır.

Karaman Anı Bisküvi , 1994 yılında kurulan Karaman Anı Bisküvi 23 yıl içerisinde büyük bir ivmeyle büyümüş ve günümüzde bisküvi, kek, kraker gibi atıştırmalık ürünleri üreten ve dağıtan önemli bir firma haline gelmiştir. 1994'te kurulduğunda 40 işçiyle yola çıkan Karaman Bisküvi firması bugün bünyesinde 1500'e yakın işçi barındırmaktadır.

300'den Fazla Çeşit

e karaman sitemizin edindiği bilgiye göre, Her geçen gün yeni tatları bünyesine katan firma pötibör, kremalı bisküvi, gofret, kek, ıslak kek gibi birbirinden lezzetli 300'den fazla ürün yelpazesiyle karşımıza çıkıyor. Günde 200 bin tona yakın üretim yapan firma her geçen gün büyümeye devam ediyor. Frma atıştırmalık sektöründen aktif yer alıyor.

Türkiye'nin İlk 500 Büyük Firması Arasında

Yaptığı satışlar sonucu Türkiye'de ilk 500 büyük firma arasına giren Karaman Anı Bisküvi gelecekte ilk 100'e girmeyi hedefliyor. Yaptıkları ürünleri gerek ulusal gerekse uluslararası fuarlarda tanıtıma sunan Karaman Bisküvi buralarda büyük beğeni topluyor ve her geçen gün daha çok alıcıyla karşılaşıyor.

Hijyen Ön Planda

El değmeden üretilen ürünlerin sıfır hatayla ve hijyenik bir şekilde üretilmesi için titizlikle çalışılan firmada üretilen mamulden periyodik aralıklarla örnek alınarak laboratuvar ortamında inceleniyor ve ürünün kalitesi test ediliyor. Böylece tüketiciye kaliteli ve sağlıklı ürünler ulaştırılması sağlanıyor. TSE standartlarına uygun üretim yapmakta ve Helal Gıda Sertifikası gibi birçok sertifikaya sahip olan Karaman Bisküvi 2008 senesinde Türkiye Tüketici Kalite Ödülü kazanmıştır.

Ülkeye Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Karaman Anı Bisküvi yalnızca yurt içinde değil yurt dışında da satışlarını yapmakta öyle ki içlerinde İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Bulgaristan, Almanya, Romanya, Kosova, Polonya gibi birçok Avrupa ülkesinin, Ortadoğu ve Arap ülkelerinin, Güney Afrika ülkelerinin bulunduğu 75'ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. İhracattaki bu başarısı ülkeye döviz sokmakta ve ülke ekonomisine olumlu katkı sağlamaktadır.

Karaman Anı Bisküvi