Karaman Saray Bisküvi Hakkında

Saray bisküvi kalitesi. Saray bisküvi, en eski bisküvi markalarından birisidir. Kendine özgü lezzeti ve kalitesiyle saray bisküvi, hereksin damak tadına hitap edecek tarzdadır. Saray markası, bisküvi açısından birçok çeşide sahiptir.

Geleneksel bir lezzet haline gelmiş saray petit beurre ve finger bisküvi, eski dönemlerden beri çay saatlerinin olmazsa olmazı bisküvi çeşitleridir. Çikilop, çikilopçuk, bistella, prens ve susamlı bisküviler, lezzetiyle fark yaratan saray bisküvi çeşitleridir. Çikilop, çikolata kaplamalı, marshmallowlu sandviç bisküvi çeşididir. Çikilopçuk da aynı şekilde, kakao ve hindistan cevizi kaplamalı marsmallowlu küçük yuvarlak bisküvilerdir.

Her iki bisküvi çeşidi de, yumuşak yapısı ve lezzetiyle, herkes tarafından zevkle tüketilen saray markasının ürünleridir. Vanilya aromalı kremalı kakaolu bisküvi çeşidi, özellikle çocukların vazgeçemediği bir lezzettir. Susamlı pasta bisküvi de, yıllara meydan okuyan bir saray bisküvi çeşididir. Saray markasının, ilk kurulduğu günden beri üretimini gerçekleştirdiği susamlı pasta bisküvi çeşidi, ilk günkü lezzetinden ve kalitesinden hiçbir şey kaybetmemesiyle, gelenekselleşmiş lezzetler arasında yerini almıştır.

Lezzet yolculuğuna uzun yıllar önce Karaman'da başlayan saray bisküvi, aynı istikrarda günümüzde de faaliyetlerine devam etmektedir. Karaman saray bisküvi, lezzetiyle birçok bisküvi markasına meydan okuyan ürünlerin üretimini yapmaktadır.

Saray marka diğer ürünler

Kalitesinden ödün vermeden kendini sürekli yenileyen saray markası, kekler, kaplamalı bar ve gofretler, tuzlu atıştırmalık ve krakerler, sağlıklı yaşam için diyet ürünleri, krem çikolata, bayramlıklar, şekerler ve turtaların da üretimini yapmaktadır. Hijyenik üretim tesislerinde, sağlık ve lezzeti birleştirmesiyle saray bisküvi, atıştırmalık gıdalar da en çok tercih edilen markadır. Karaman saray ürünleri, gerek çeşitliliğiyle gerek lezzetiyle, sık tüketilen ve sağlık açısından en çok güvenilen ürünlerdir. Birçok farklı markanın çok çeşitli ürünlerinin bulunduğu günümüzde, saray markasının ürünleri, çocuklara güvenle yedirilebilecek ürünlerdir.