KARAMAN'DA EMLAKÇILAR TOPLANDI

KARAMAN’DA EMLAKÇILAR TOPLANDI
“KORSAN EMLAKÇILAR, BİZE ENGEL OLUYOR”

    Karaman’da emlak sektöründe işletmelerini bulunan ve faaliyet gösteren emlakçılar, İlde sektörün korsan şekilde yapılmasını eleştirerek bu konuda Valilik ve Vergi Dairesi başta olmak üzere yetkililerden çözüm bulmalarını talep etti.
    Karaman’da Aktekke Kent Meydanında emlakçılar adına açıklamada bulunan Karaman Doruk Gayrimenkul işletmecisi Serdar İnoğlu;
    “Değerli emlakçı arkadaşlarım, bu yapmış olduğumuz eylemimiz birlik ve beraberlik eylemidir. Toplanmamızın yegane sebeplerinden biri ise bize yapılan haksızlığın önüne geçmek içindir. Biz devlete vergisini kesen fatura kesmek konusunda itiraz etmeyen esnaflar olarak çalışma sağlıyoruz. 
    Ama velakin bize yapılan haksızlığı kabul etmiyoruz. Bugün itibarı ile örnek olarak bir manavın, bir berbrein bir kasabın bir ayakkabıcının bir devlet memurunun yapmış olduğu el altından emlak sektörü olarak biz emlakçılar halkın gözünde öcü gibi gösterilmekteyiz. Ve bu konuda bizim çalışma potansiyelimize ciddi anlamda engel teşkil ediyorlar. 
    Biz kimsenin emlakçılık yapmasına engel olmuyoruz. Bizler nasıl ki devletine vergi veren emlakçı isek emlakçılık yapmak isteyen diğer arkadaşlara da bu konuda böyle teşvik göstermelerini istiyoruz. Buradan bu konuyla ilgili vergi dairesinin ve Valiliğin bize yardımcı olmasını ve yapılan haksızlığın önüne geçilmesini istiyoruz.
    Bu günden sonra eminim ki vergi dairesinin ve Valiliğin bu konunun üzerinde daha iyi bir şekilde ilgileneceğini düşünüyoruz. 
    Emlakçılar olarak buradan sesimizi duyurmak istiyoruz. Ve konuyu yetkili mercilere taşıyacağız. Buraya gelip de bizimle beraber olan emlakçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun.”dedi.

Korsan