KARAMANDAN TÜM DÜNYAYA

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde,

WHİT ROSE

HAYAL BİLE EDEMEZDİ, KARAMAN’DAN DÜNYA’YA AÇILDI

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde 10.000 m2 alanda otomasyon sektörünün parlayan yıldızı haline gelen White Rose Firması, sektörde bugün dünya pazarında söz sahibi firmalar arasında yerini aldı.

2006 yılından bu yana Karaman'da kurduğu fabrikasında White Rose markası adı altında faaliyet gösteren firma, elektronik ve mekanik aksamlarla yaptığı üretim ve modelleri ile yedek parçalarından oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Ürün portföyüne kattığı,  kapı, PVC Kapı ve yükleme rampası ile birlikte, Yana kayar kapı motorları, Kollu Bariyerler, Fotoselli Kapı, Mantar Bariyer, Tuzak, Road blocker, ve bu ürünlerin elektronik aksamları ile bugün yurt içinde metropol kentlerde dahil sunduğu hizmetlerin yanı sıra dünya pazarına açıldı.

White Rose  hammadde tedariğinde başladığı kalite arayışını üretimin her safhasında da devam ettirirken, imalatı tamamlanan ürünler de çeşitli testlerden geçirilerek hazır hale getiriliyor.

White Rose müşteri odaklı bir hizmet anlayışı ile İstanbul başta olmak üzere yurt çapında  Bölge Müdürlükleri ve Yurt içinde ve yurt dışında bayilikler kanalıyla pazarlama yaparken, şu anda Türkiye'de 20’ya yakın Ana Bölge Bayi ve 500 civarında aktif satış noktası ile satış ağını oluşturuyor.

Yurt dışında da 10’un üzerinde ülkede yapılanmasını tamamlayan firma, toplamda 20’ye yakın da ülkeye ihracat yapıyor.

AMERİKA, İNGİLTERE, DUBAİ..

Firmanın, Amerika ve İngiltere gibi gelişmiş ve söz sahibi ülkelerde çarpışma testlerini başarıyla gerçekleştirdiği öğrenildi.

Yine yurt dışında Dubai gibi ülkeler de de olmak üzere dünya çapında fuar ve tanıtım organizasyonlarında da boy gösteren Whıte Rose,  Anti Terör ürünlerinde üstün teknoloji ve sağlamlığıyla ön plana çıkan White Rose gerçekleştirdiği çarpışma testlerine bir yenisini daha ekledi. Bu alanda Amerika’da K12 Çarpışma testini başarıyla tamamlarken, İngiltere Mira Test Merkezinde, IWA 14 N3D Road Blocker Çarpışma Testi ile Türkiye'nin Yükselen bir yıldızı haline geldi.

Kaliteye önem veren Whıte Rose, kalite belgesi olarak ISO 9001-2000 TÜV CERT, TSE, imalat yeterlilik belgesi ve CE belgelerine de sahip.

BAŞARIDA ARGE DAMGASI

Otomasyon sektörünün önde gelen firmalarından olan WHITE ROSE, kuruldugu tarihten bu yana uzmanlaştığı her alanda, ülkede en iyi olmakla kalmayıp uluslararası alanda da sunulan hizmetlerinin bilimselliği ve kalitesi ile zirvede yer tutmayı başardı.

Firma sahibi Musa Akgül, başarısını; “Hızlı ve güvenli adımlarla ilerlediğimiz bu yolda insanların güvenliği ve konforu için dürüst, akılcı ve sistemli çalışma prensibini ilke edindik.”diyerek özetlerken, dünya standartlarında üretilen ürünlerin mevcut kalitesini korumaya özen gösteren firma, kalitesini Arge ekibinin çalışmalarıyla da geliştiriyor.