SARAY HOLDİNG'İN TEKNOLOJİ ŞİRKETİ...

Almanya'nın Köln Kentinde 73 ülkeden 1656 firmanın katıldığı..

SARAY’IN TEKNOLOJİ ŞİRKETİ TESİS KURUMLARINA ÖNCÜLÜK EDİYOR

Saray Holding’in teknoloji şirketi Ensar Elektronik ve Mekanik Endüstri A.Ş., yurt içinde ve yurt dışında gıda sektörüne yönelik tesis kurulumları yaparak ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. 

Almanya’nın Köln Kentinde 73 ülkeden 1656 firmanın katıldığı Köln Messe Fuarında yer alan Ensar Elektronik Ticaret Müdürü Kamil Özdağ yaptığı açıklamada;

“Ensar, tüm dünyada atıştırmalık pazarı üreticileri için çözüm ortağı olarak fark yaratıyor. Şirketimiz sahip olduğu deneyim ve tecrübesi ile yurt içi ve yurt ışında işe özel çözümler ile teknoloji ve know-how’ı sağlayarak yüksek kapasiteli anahtar teslim tesis ve fabrikalar kuruyor.

Teknoloji üretirken aynı zamanda da fark yaratmayı amaçlıyor. Cezayir’de atıştırmalık grubunda üretim yatırımı yapmaya karar veren sektörün önemli oyuncuları da Saray Grubu’nun anahtar teslim çözüm üretebilme konusundaki uzmanlığını değerlendirdi. Ensar Endüstri tarafından kurulumu tamamlanıp devreye alınan tesislerde Petit beurre, Finger, Kremalı Sandviç Bisküvi ve Kaplamalı ve H. Cevizli Marshmallow Sandviç Bisküvi üretimi yapılabiliyor.

Yurt içi ve yurt dışında 30’dan fazla tesisin anahtar teslim kuruluşunu gerçekleştiren kurumumuzun son olarak Türkmenistan’da tamamladığı yeni tesis, Datly Sherbet şirketine ait. Ayrıca Bangladeş’te 1 ton saat üretim kapasiteli yumuşak ve sert bisküvi ve kremalısandviç bisküvi üretim tesisi kurulumunu da tamamladık.”dedi.