Teb Bankası Eft Ücreti Ne Kadar 2016 2017

e-karaman.com - EFT bankalar arası yapılan para aktarma işlemidir. Bankacılık sektörünün gelişmesiyle birlikte müşterinin işlerini kolaylaştırabilmek amacıyla pek çok hizmet sunulmaya başlanmıştır. Bunların en yenilerinden birisi de EFT dir. Oldukça pratik bir yöntem olan EFT nin uygulanabilmesi için de ufak bir miktar işlem ücreti gerekmektedir.

e-karaman.com   -  EFT bankalar arası yapılan para aktarma işlemidir. Bankacılık sektörünün gelişmesiyle birlikte müşterinin işlerini kolaylaştırabilmek amacıyla pek çok hizmet sunulmaya başlanmıştır. Bunların en yenilerinden birisi de EFT dir. Oldukça pratik bir yöntem olan EFT nin uygulanabilmesi için de ufak bir miktar işlem ücreti gerekmektedir.

Bu işlem ücreti kurumdan kuruma değişmekle birlikte çok fazla oynama olmamaktadır. Teb bankası eft ücreti ne kadar 2016 2017?

1-Teb bankası Eft ücreti ne kadar?

Teb bankası müşterinin yapacağı Eft işlemleri için yatıracağı tutarın %0,3 ü kadar ücret talep etmektedir. Bunun yanı sıra da ayrıca komisyon almaktadır. Bankanın resmi sitesinin para aktarımı bölümünden bu ücretler oldukça ayrıntılı bir biçimde anlatılmıştır. Buna göre minimum Eft yatırım tutarı 30 TL, maksimum Eft tutarı ise 300 TL olabilmekte ve de bu yatırılan tutarın %0,3 ü kadar da işlem ücreti alınmaktadır.

2-Teb Eft işlemini nasıl yapabilirim?

Teb bankasının sunmuş olduğu Eft hizmetinden faydalanmak için isterseniz herhangi bir Teb banka şubesine gitmeniz yeterli. Bankadan Eft talimatı yaparsanız zaten sizlere Eft sisteminin detayları anlatılacaktır. Bunun yanı sıra da bankanın internet müşterisi olup size verilen özel şifreyle bu işlemi online olarak yapabilirsiniz. Bu işlemlerdeki eft komisyonu da değişmeyecektir. Atm den yapılacak işlemler arasında ise eft seçeneği yok. Bu durumda ya Bankanın herhangi bir şubesine gitmelisiniz ya da internet bankacılığını kullanmalısınız. Bunun yanı sıra telefon bankacılığı yoluyla da eft işlemi hakkında bilgi alabilir, eft işlemini gerçekleştirebilmek için size en yakın şubeyi öğrenebilir, online internet bankacılığını nasıl yapabileceğinize dair yönergeleri takip edebilirsiniz.

Görüldüğü üzere her banka gibi Teb'in de müşterilerine her hizmeti kolaylıkla yapabildiği bir altyapı sunduğunu belirtmeliyiz. Müşteri yukarıda sıraladığımız seçenekleri kolaylıkla uygulayabilecek ve de işlemini başarıyla yerine getirebilecektir.

banka