TOBB KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Koordinasyonunda, oda ve borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri yapıldı.

Türkiye'de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye'nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri  yapılan seçimle belirlendi.  27 Şubat 2019 Çarşamba günü Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında sabah saat 10.00 itibari ile başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00'da sandıkların kapanması ile sona erdi. İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu için tek listenin yarıştığı seçimlerde oylar  kullanıldı. 

TOBB tarafından belirlenen seçim takvimine göre Mart ayının ilk haftasında İcra Komitesi üyelerinin oyları ile 81 ilde TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu yeni başkanları seçilecek.