Torku ürünleri çok beğeniliyor

Torku ailesi, her şeyden önce doğal üretim yapan ve ürettiği ürünleri yine kendi fabrikalarında işleyerek tüketicinin sofralarına ulaştıran bir firmadır.

Torku ailesi, her şeyden önce  doğal üretim yapan ve ürettiği ürünleri yine kendi fabrikalarında işleyerek tüketicinin sofralarına ulaştıran bir firmadır.

Torku Markasının Tarihçesi

Firmanın temel prensibi, ürettikleri ürünleri yine kendi fabrikalarında işleme sokmaları ve bu sayede aracılardan kurtularak tüketiciye hem daha doğal hem de daha az masrafsız ürünler sunarak, tüketicinin bütçesini de düşünmektir.

Torku markası 2007 yılında ilk olarak çikolata ürünleriyle tüketiciye merhaba demiştir ve torku ismini de herkesin bildiği, tarihimizin de en eski sözlüğü olan ‘’ Divan-ı Lügat’ı Türk’ten almıştır. Markanın isminin anlamı; ‘ipek gibi sağlam, ipeksi’ dir.

Torku Markasının Ürün Yelpazesi

Torku markası üretim hayatına her ne kadar çikolata ürünleriyle başlamış olsa da, kısa sürede ürün yelpazesini genişleterek pek çok alana daha hakim olma yolunda ilerlemektedir. Ürünlerini ‘Konya Şeker’ güvencesiyle tüketiciye ulaştıran torku, günümüzde çikolata kaplamalı ürünlerden unlu mamullere, dondurulmuş ürünlerden et ürünlerine hatta meyve suyundan sirke ve şalgama kadar ürün yelpazesini genişletmiştir. Bu sayede, daha çok tüketici ve tüketici gruplarına ulaşmaktadır. Ayrıca, ürün yelpazesinin kısa sürede bu kadar genişlemiş olması sayesinde torku ürünleri kısa sürede rakiplerini geçerek pazar payını oldukça yükselmiştir.

Tatlı Torku Ürünleri

Markanın en öncelikli olarak tuttuğu ürün grubu bu ürünlere aittir. Şeker, şekerleme, çikolata ve unlu mamuller markanın tatlı grubuna giren torku ürünleri arasında yer almaktadır. Markanın bir diğer ürün grubu ise; dondurulmuş ürünlerdir. Bu grupta, dondurulmuş patates çeşitleri ve pratiko pizza çeşitleri bulmanız mümkündür. Markanın Pazar payının büyümesinde en çok etkili olan ürünler ise; süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri grubudur. Bu segmentte, sütten yoğurda, sucuk ve salamdan pirzolaya kadar oldukça geniş bir yelpaze tüketiciye sunulmaktadır.

e-karaman.com

torku markası