Elazığspor basın sözcüsü Gülaç'dan değerlendirme

Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, yaptığı değerlendirme de taraftar desteğinin önemini belirtirken, Elazığspor gecesine de herkesin katılım göstermesini istedi.TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da, Basın Sözcüsü ve Hukuk İşleri...

Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, yaptığı değerlendirme de taraftar desteğinin önemini belirtirken, Elazığspor gecesine de herkesin katılım göstermesini istedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da, Basın Sözcüsü ve Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Cengiz Gülaç, kulüp tesislerinde değerlendirmede bulundu.

Takımda yüzlerin güldüğünü ve iyi bir galibiyet aldıklarını belirten Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, “Hocamızı, futbolcularımızı ayrı ayrı kutluyoruz. Biz hep takımın kalitesinin bu olduğu söyledik. İnşallah Bandırma maçında da istediğimiz skoru elde edeceğimizi düşünüyorum. Basınımıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Göztepe gibi bir takıma karşı 4. dakikada gol yedik ama taraftarımız hiçbir zaman desteğini kesmedi ve kaptan Onur takımı hemen santraya çağırdı. Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Taraftarın destek verdiği takımlar 1-0 önde başlıyor. Göztepe maçını 3 bin 155 kişi izledi. Umarım bu sayı artar. Bu hafta kart cezalımız yok. Sakatımız da yok. Cuma günü tam kadro, moralli bir şekilde gidiyoruz” dedi

25 Mart’ta düzenlenecek olan Elazığspor gecesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Gülaç, “25 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Elazığ bir etkinlik düzenleyeceğiz. Bu gecede önemli olan 50 yıllık bir çınarı anmak. Bu biletler sembolikte olsa bir bedel karşılığında olacak. O gecede kesinlikle para toplanmayacak. Tek amaç 50. yılımızı kutlamak. Bilet fiyatları bin TL olacak. İnşallah o gün coşkulu bir anma olur. Geceye lütfen herkes katılım göstersin” şeklinde konuştu.

iç sahada 5 maçın kaldığını ve taraftarların desteklerini kesmemelerini isteyen Gülaç," Deplasmanda alacağımız sonuç ne olursa olsun. Bu bile bizim bu seneki hedefimizi tamamlamaya yetiyor. Taraftarlarımız lütfen bu kulübün nasıl devir alındığını unutmasın. Sahadaki olumsuz bir sonuçtan dolayı birileri sosyal medyadan bir paylaşıma gittikten sonra ‘kardeşim bu kulübün vebali boynunda’ desinler. Bu hafta kimse paylaşımda bulunmadı. Kurt puslu havayı severmiş. Bunları görsünler, bizlere inansınlar, desteklesinler” diye ifade etti.