Elazığspor, Göztepe maçını bekliyor

TFF 1. Lig'in 23. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Elazığspor, bu maça kilitlendi.Son haftalarla üst üste puan kayıpları yaşayan ve puan cetvelindeki alt sıralardan kurtulamayan Elazığspor'da Göztepe maçı hazırlıkları...

TFF 1. Lig’in 23. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Elazığspor, bu maça kilitlendi.

Son haftalarla üst üste puan kayıpları yaşayan ve puan cetvelindeki alt sıralardan kurtulamayan Elazığspor’da Göztepe maçı hazırlıkları tamamlandı. Öteyandan taraftarlar şuana kadar passolig kartlarına 3 bin bilet yüklemesi yaptı. Cumartesi günü maç saatine kadar taraftarların bilet yüklemesinin iki katına çıkması beklendiği bildirildi.

Bilet satışlarının gayet iyi olduğunu ve yaklaşık 3 bin bilet satışı gerçekleştiğini ifade eden Elazığspor Kulüp Müdürü Akif Kıraç, “Bu maç için beklentimiz 4 bin civarındaydı. Şu anki tabloya göre, bu sayının çok çok üstüne çıkacağız gibi görünüyor. Taraftarlarımız gerçekten Göztepe maçına yoğun ilgi gösteriyor. Buradan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah taraftarlarımızın desteği futbolcularımıza da yansıyacak. Güzel bir şekilde bu maçı alacağız. Futbolcularımız bunun sözünü de verdiler. İnşallah seyri güzel bir maç olacak. Taraftarlarımıza güzel bir maç izlettireceğiz”dedi.