ELİF ÇELİKTAŞ: "KARAMAN FK'NIN MAÇLARINI COŞKUYLA DESTEKLEMELİYİZ"

Yeniden Refah Partisi'nden Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, Karaman Futbol Kulübü'nün 21 Ocak 2024 Pazar günü saat 14.00'te kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Denizlispor karşılaşmasına tüm Karamanlı futbolseverleri davet etti. Çeliktaş, bir takımın başarısının aynı zamanda şehrin başarısı olduğunu vurgulayarak, Karaman halkını takımlarını desteklemeye çağırdı.

Çeliktaş, yaptığı açıklamada, "Karaman halkı olarak takımımızı birlikte desteklemeli ve daha büyük zaferlere imza atmalıyız. Şehrimizin takımını layık olduğu yerlerde görmek hepimizi gururlandırır. Takımımızı her platformda desteklemeye devam etmeliyiz ve edeceğiz. Karşılaşmalar, sadece spordan ibaret değildir, aynı zamanda bir şehrin ruhunu, kimliğini ve dayanışmasını yansıtan bir araçtır. Takımımızın heyecan verici yolculuğunda, taraftar olarak Karaman halkının rolü büyüktür. Bu yüzden tüm halkımızı tribünleri doldurmaya davet ediyorum" dedi.

Çeliktaş, sporun şehirde birleştirici bir güç olduğunu belirterek, futbolun Karaman'ın sosyal ve kültürel hayatına olumlu katkılarda bulunduğunu ifade etti. Karaman FK'nın maçlarını coşkuyla desteklemenin, şehir halkının birlik ve beraberlik duygularını pekiştireceğini söyledi.

 

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber ajans karaman haber - imaret