ELİF ÇELİKTAŞ, MEDYA BASIN FEDERASYONU'NU ZİYARET ETTİ

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Elif Çeliktaş, Medya Basın Federasyonu'nu Ziyaret Etti

Karaman Belediye Başkan adayı ve Yeniden Refah Partisi üyesi D. ELif Çeliktaş, beraberindeki partililerle birlikte Medya Basın Federasyonu'nu ziyaret etti. Ziyaret, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirildi, ve Çeliktaş, medya mensuplarının gününü kutlamak adına federasyon üyelerini tek tek ziyaret etti.

Gazeteciler Günü'nü değerlendiren Çeliktaş, basının önemine vurgu yaparak, "Basın, demokrasinin temel direklerinden biridir. Gazeteciler, toplumu bilgilendirmenin yanı sıra kamuoyunu aydınlatma sorumluluğunu da üstlenirler. Bu anlamda, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Çeliktaş, Karaman'la ilgili önemli projeler hakkında bilgi verdi. Yeniden Refah Belediyeciliği'nin vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet götürmeyi amaçladığını belirten Çeliktaş, "Karaman için yapılması gereken birçok projemiz var. Halkımızın beklentilerini göz önünde bulundurarak, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çaba göstereceğiz. Yeniden Refah Belediyeciliği ile her kesime eşit ve adil hizmet sunarak Karaman'ı daha ileri taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Medya Basın Federasyonu yönetimi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Çeliktaş'a başarılar diledi. Federasyon yetkilileri, Karaman için planlanan projelerin şehrin gelişimine olumlu katkı sağlayacağına inandıklarını belirttiler.

karaman haber karaman habercisi karaman haber kgrt karaman haber ajans karaman haber vefat edenler