ERMENEK FACİASINDA SÖZLERİYLE YÜREKLERİ YAKMIŞTI

Ermenek Maden Faciasının Simgesi Ayşe Nine Hayatını Kaybetti

Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciasının acı bir simgesi haline gelen Ayşe Gökçe, evladını ve eşini maden kazası ve COVID-19 nedeniyle kaybetmişti. Ayşe Nine, yaşadığı bu büyük kayıpların ardından hayata gözlerini yumdu.

27 Eylül'de eşini COVID-19'dan kaybeden Ayşe Gökçe'nin dramı, maden kazasında yaşamını yitiren oğlu Tezcan ile başlamıştı. Gökçe, eşinin ölümü sonrasında yaptığı açıklamada, "Önce maden kazasında oğlumu Tezcan'ı kaybettim. Şimdi de eşim beni bırakıp gitti. Oğlum onu yanına çağırdı. Tek başına kaldım. Eşimi, Tezcan'ımın yanına gömmüşler. Mezarına ilk defa geliyorum. Ağlamaktan başka yapacağım bir şey yok." demişti.

Gökçe'nin yaşadığı bu büyük acı, sosyal medyada daha önce defalarca ölüm haberleriyle gündeme gelmişti. Ayşe Nine'nin cenazesinin köyüne götürüleceği belirtilirken, tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

Ayşe Gökçe'nin acılı yaşam öyküsü, Ermenek ve çevresindeki insanların yaşadığı zorlukları ve maden kazalarının yarattığı trajediyi bir kez daha gözler önüne serdi. Allah'tan rahmet diliyor, geride kalanlara sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz.

ERMENEK ERMENEK AYŞE GÖKÇE ERMEKE MADEN FACİASI