ERMENEKLİ BAŞKAN KURAYI BEĞENMEDİ

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Karaman'da Vali Işık'ın da katılımı ile Bal Liginde yer alacak takımın belirlenmesinin ardından Ermenek'in hakkının yenildiğini söyledi.

"2019-2020 sezonunun başında lig başlamadan takımlar 2 gruba ayrılarak her grupta ilk 2'ye giren takımların oluşturacağı 4 lü grup ile play off oynanacağı açıklanmıştır.

A grubunda Sudurağı Gençlerbirliği ve  takımımız Ermenek Belediye Spor ilk ıkiye girerken B grubunda Kazım karabekir ve Kılbasan karadağ spor ilk ikiye girdi ve playoff takvimi ve fikstürü maçların bitiminde açıklanmıştır. Fakat pandemi nedeniyle play off maçları başlamamıştır.

Karaman Belediye Spor’un 3. Lige yükselmesi ile Bal ligine çıkacak  takımın kura ile belirleneceği söylendi ve Takımımız bu kuraya alınmayarak oyun devam ederken kural değiştirilmiş, Karamanın en büyük ilçesi yok sayılmış ve İl sınırları içerisinde bulunan en büyük stadyumuna sahip olan takımımızın sahadaki emekleri hiçe sayılmıştır.

Tavrımız ve sitemimiz kura çekilişini gerçekleştiren Sayın Valimize değil ASKF yetkililerinedir. Bu konuda Sayın Valimizin yeteri kadar bilgilendirilmedigini düşünüyoruz.

Bizim her iki maçtada yendiğimiz rakibimiz neye göre seçilmiştir?

Bizim kurada olmamız nerden talimatla yapılmıştır?

Ermenek’i yok saymak Taşeli’deki 50 bin nüfüsu görmezlikten gelmektir. İstanbulda play off kalan 16 takım Bal ligine çıkarken Karaman’da playoff a kalan takım kuraya dahi alınmamıştır.

Başka illerin tüm takımları alınırken Karaman ASFK ne yapmıştır ve bu konunun ivedilikle takipçisi olacağız"dedi.

bal lig kura karaman haber larende