Eskişehir Valisi Azmi Çelik'den Orman Bölge Müdürü Recep Temel'e ziyaret

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Orman Bölge Müdürü Recep Temel'i ziyaret etti.Kısa bir süre önce Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Recep Temel, üst düzey personeli ile birlikte Vali Sayın Azmi Çelik'i bina girişinde karşıladı....

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Orman Bölge Müdürü Recep Temel’i ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Recep Temel, üst düzey personeli ile birlikte Vali Sayın Azmi Çelik’i bina girişinde karşıladı. Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette Bölge Müdürü Recep Temel, ormancılık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Eskişehir Valisi Azmi Çelik ise ağaçlandırma çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, orman köylerinin kalkınmasına yönelik verilen Orköy kredisi projelerini başarılı bulduğunu söyledi. Sivil toplum örgütleri ile birlikte yapılan ağaçlandırma çalışmalarının arttırılması talimatını veren Vali Çelik, kamu kurumu, okul, cami gibi yerlerin bahçelerinin ağaçlandırılmasını da istedi. 2016 yılında Alpu’da çıkan orman yangını sonucu yanan 172 hektarlık alanın kısa sürede tekrar ağaçlandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin ardından, hayırlı olsun temennisinde bulunan Çelik, Orman Bölge Müdürlüğünden ayrıldı. Ziyarette, Bölge Müdür yardımcıları Zeki Öztürk, Adil Koçaslan ve Metin Topçu da hazır bulundu.