Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezi açtı

Odunpazarı Belediyesi yaşlıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Emek Mahallesinde bulunan Zümrüt Park içine Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezi açtı.Bina içinde çok amaçlı salon, faaliyet salonu, kuaför salonu, sağlık...

Odunpazarı Belediyesi yaşlıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Emek Mahallesinde bulunan Zümrüt Park içine Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezi açtı.

Bina içinde çok amaçlı salon, faaliyet salonu, kuaför salonu, sağlık birimi, mescit, yemek salonu, mutfak, güvenlik ve idari birimler bulunuyor. Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezi’nde ayrıca 60 yaş ve üzeri bireylerin günlerini doğal hayat içerisinde geçirebilecekleri bahçe oturma grupları, kamelyalarla düzenlenen bir de park bulunuyor. Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezi’nde 60 yaş ve üzeri bireylerin fiziksel ve ruhsal durumlarına bağlı olarak; beceri ve el sanatları çalışmaları, sağlıklı yaşam- beslenme desteği, bireylerin hayatına anlam katabilecek programlar, kütüphane, kuaför hizmetleri, aile bireyleri ile daha iyi ilişkiler kurabilmesi için gerekli destek ile sosyal faaliyetler üzerine çalışmalar yapılıyor.

Yapılan açıklamada, Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezine kentin birçok noktasından ulaşmanın çok kolay olduğu belirtilerek, "Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezine gitmek isteyen vatandaşlar; Emek tramvay hattı, 15/25 nolu minibüs hattı, 48-15 nolu otobüs hattı, 43 nolu Otobüs hattı ve Şan Dolmuşları Emek hattı toplu taşıma araçlarını kullanabilirler" denildi.