EY, ESG ve sürdürülebilirlik danışmanlığı alanında 2024 küresel pazar lideri oldu

EY (Ernst & Young), Green Quadrant, ESG (çevresel, sosyal, yönetişim) ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı 2024 Araştırması'nda pazar lideri seçildi

EY (Ernst & Young), Green Quadrant, ESG (çevresel, sosyal, yönetişim) ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı 2024 Araştırması'nda pazar lideri seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, uluslararası danışmanlık, denetim ve vergi şirketi EY, Green Quadrant, ESG ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı 2024 Araştırması'nın birincisi oldu.

Şirketin özel ESG ve sürdürülebilirlik danışmanlığı uygulamasının yanı sıra yetenek ve teknoloji alanında yaptığı yatırımlar araştırmada birinci seçilmesinde önemli rol oynadı.

Sürekli gelişen pazarda ESG ve sürdürülebilirlik danışmanlığı hizmeti veren 17 danışmanlık şirketinin yeteneklerinin ve pazar ivmesinin değerlendirildiği araştırma kapsamında; 2 saatlik canlı brifingler, 35'ten fazla müşteri görüşmesi ve danışmanlık firmasının 72 maddelik ankete verdiği yanıtlar yer alıyor.

Araştırma sonucunda, EY, 25 yılı aşkın bir süredir devam eden iklim ve sürdürülebilirlik uygulamaları, şirketlerin döngüsel ekonomiye doğru ilerlemelerine yardımcı olan hizmetleri ile öne çıktı.



AA