FK YÖNETİMİ HABERİMİZİ DOĞRULADI, KIRMIZIYI GÖSTERDİ

Tek medyacılık oyunu tutmadı, kulübün iç meselelerine burnunu sokmaması belirtildi.

KARAMAN FK YÖNETİMİ HABERİMİZİ DOĞRULADI, KIRMIZIYI GÖSTERDİ
“HÜSEYİN EFENDİ”YE KULÜBÜN YOLLARI KAPANDI

Tek medyacılık oyunu tutmadı, kulübün iç meselelerine burnunu sokmaması belirtildi.

KARAMAN Futbol Kulübü yöneticileri, geçtiğimiz hafta haber sitemizde yer alan Karaman’da medya organı bulunan Konya’lı gazeteci Hüseyin Oğuz’un kulüp yöneticilerine ağza alınmayacak sözlerinin ardından yaşanan arbede haberini doğruladı.

Antalya’da maç sonrası bir gazeteci kimliğine yakışmayan hal tutum ve davranışlarıyla kulüp yöneticilerine ağza alınmayacak cümleler kuran ve yazılar yazan Konyalı Gazeteci Hüseyin Oğuz’un bundan böyle Kulüp Yöneticileri ile diyalogunun kesildiği belirtildi.

Ayrıca yaşanan olayın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Ali Han’ın durumu sakinleştirmek adına çabasının bulunduğu öğrenilirken, haberimizi ertesi gün yalanmaması ise kendisine hiç yakışmamıştı. 

NE TESİSLERE NE KULÜBE..

Gazeteci kimliği ile Kulüple bugüne kadar sık bağlar kurmaya çalışan ve tek medyacılık oyununu oynayan Oğuz’un ise Kulüp Yönetiminin aldığı kararla bundan böyle tesislere alınmayacağı öğrenildi.

Oğuz’un ayrıca Kulübün iç meselelerine burnunu sokmaması belirtilirken, daha öncesinde kulübün verdiği iyi niyeti suistimal ederek son haddinde sanki kulübün sahibiymiş gibi tavırlarla ağza bürünmesi Karaman’da medyacılık kimliğiyle de hiç uyuşmadı. 

Karaman Futbol Kulübü yöneticileri, önceki gün Karaman’da medya mensupları ile bir araya gelirken, Oğuz bu toplantıya girecek yüz bulamayarak katılmadı. Kulüp yöneticileri yapılan toplantı ve söyleşide önerileri de dikkate alırken, medya mensuplarına bundan böyle kulübün selahiyeti açısından kısır söylem ve çekişmelerden uzak şehrin tanıtımı ve kulübün motivasyonu açısından başarı odaklı her türlü yayın için şimdiden teşekkür etti.


 

Karaman FK Futbol Kulüp Haber Gündem Spor