FLOOR CURLİNG'DE KARAMAN BAŞARISI

Düzce'de düzenlenen Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar FloorCurling Grup müsabakalarında Karaman'ı temsil eden kız ve erkek floorcurlingtakımları Türkiye Şampiyonası biletini kaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı faaliyet takviminde yer alan ve Düzce’nin ev sahipliğinde düzenlenenOkul Sporları Küçükler-Yıldızlar FloorCurling Grup müsabakalarında Karaman’ı küçükler kategorisinde Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu, yıldızlar kategorisinde Mümine Hatun Ortaokulu ve Mevlana Ortaokulu temsil etti.

4 gün süren müsabakalar sonunda küçükler karma kategorisinde Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu birinci olurken, yıldız kızlarda Mümine Hatun Ortaokulu birinci, Mevlana Ortaokulu üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde ise Mümine Hatun Ortaokulu müsabakaları grup dördüncüsü olarak tamamladı.

Müsabakalar sonunda kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu, Mümine Hatun Ortaokulu ve Mevlana Ortaokulu floorcurlig takımları, Ankara’da düzenlenecek Türkiye birinciliği yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Düzce’de 15 ilden 250 sporcunun katılımı ile düzenlenen Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar FloorCurling Grup müsabakalarında Karaman’ı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerinde başlarılar diledi.

karaman haber karaman haber siteleri karaman habercisi karaman haber gündem karaman haber - son dakika