GAZETECİLER CEMİYETİ KUCAKLAYICI YAPISI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

KARAMAN'DA geçtiğimiz haftalarda Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinin ardından, basın camiasında yepyeni bir sinerji oluştu.

Seçimlerin ardından Cemiyet Başkanı, Yönetim Kurulu ve üyeleri Karaman medyasına yepyeni bir soluk aldırmak için kolları sıvadı.
Kemal Önder Demirkollu’nun Başkanlığına getirildiği seçimlerin ardından Cemiyet Yönetimi, Üyeleri ve basın çalışanları tebrikleri kabule başlayarak yoğun bir mesai harcadı.
Cemiyet binasında Valilik başta olmak üzere protokol ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri ile tebrikleri kabul eden Karaman Gazeteciler Cemiyeti, medyanın yaşadığı sıkıntıların yanı sıra Karaman medyasına kucak açarak birliktelik ve bütüncül dayanışma altında anlamlı mesajlar da veriyor. 
Karaman’da kamuoyun sesi olan basın camiasının Karaman’ın tanıtımı ve sorunların çözümüne ilişkin imkanı ölçüsünde elinden geldiğince destek vermeye çalıştığını ifade eden Başkan Kemal Önder Demirkollu;
“Öncelikle bu göreve gelme aşamasında bize destek olan olmayan her bir medya mensubu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler kamu vicdanı gözeterek Karaman’ın tanıtımına katkı sağlayacak her türlü yayın desteği ve faaliyetlerinde çalışmalarımızı yürüyoruz.  Gücünü kamuoyundan alan basın ve basın mensuplarının özverili çalışmaları birlik ve beraberlik çatısı altında şehrimizin her anlamda kalkınması adına bizleri daha da güçlü kılacaktır. “diyerek Gazeteciler Cemiyetinin faaliyetlerinin bundan böyle hız kazanacağını ifade etti.
 





karaman haber karaman hava durumu karaman karaman gündem karaman imsakiye karaman haberleri