Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan:

Bir radyo programında gündemi değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Güçlü hükumetler işsizliği yok ettiği gibi ekonomik istikrarı da sağlar" dedi.AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Güneydoğuda en çok...

Bir radyo programında gündemi değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Güçlü hükumetler işsizliği yok ettiği gibi ekonomik istikrarı da sağlar" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Güneydoğuda en çok dinlenen radyolardan biri olan Şirinnar radyonun konuğu oldu. Gündemi değerlendiren Milletvekili Erdoğan, Güçlü iktidarların ekonomiyi güçlendirdiğini belirterek, "Güçlü hükumetler işsizliği yok ettiği gibi ekonomik istikrarı da sağlar. Koalisyon dönemlerinde bu ülkenin gelirinin yüzde 86’sı faize gidiyordu. Ama hamt olsun şimdi sadece yüzde 10.8’i faize gidiyor. Bu güçlü iktidar ve bununla gelen istikrarla oldu" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şuanda AK Parti döneminde yönetim sorunu olmadığını bu istikrarın yüz yıl sonrada olması gerektiğinin altını çizdi. Avrupa’nın Türkiye’nin güçlü olmasını istemediğini belirten Erdoğan, “Avrupa Türkiye’nin güçlü olmasını istemiyor. Bu yüzden Hayırcıların yanında yer alıyor. Ama biz ülkemizin güçlü olmasını istiyorsak, güçlü bir hükumet ve istikrarımızın devamlı olmasını sağlamalıyız. Halkımız bunu çok iyi çözdü her şeyin farkındadır. Kılıçdaroğlu aslında bu sistemi savunuyor. Çünkü yaptığı açıklamaya bakarsanız Cumhurbaşkanıyla başbakanın farklı partilerde olduğu sistem sıkıntılıdır diyor. Evet doğru söylüyor. Bende Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine evet diyorum. İşte bizde tam anlamıyla bunu ortadan kaldırıyoruz” dedi.

“Uyuşturucuyla daha çok mücadele etmek gerekiyor”

Uyuşturucu kullanımı ve satışıyla ilgili hepimizin daha çok mücadele etmesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan, “bana bu konuda çok şikayet geliyor. Özellikle Gaziantep’in bazı mahallelerinde erişimin kolaylaşmış. Özellikle Emniyetimiz bu konunun üzerinde duruyor. Ailelerinde çocuklarına sahip çıkması gerekiyor. Özellikle çocuklarımız bazı uyuşturucuları bir defa bile kullandığında artık bırakması çok zorlanıyor. Çocuklarındaki değişimi iyi takip etmeliler. Uyuşturucu ile topyekün bir mücadele gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Suriyelilere vatandaşlık gündemimizde yok”

Suriyelilere vatandaşlıkla ilgili bir kararın söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan, “Şuanda gündemimizde Suriyelilerin vatandaşlığı ile ilgili hiçbir görüşme ve kararımız söz konusu değildir” diye konuştu.