Şahinbey'de 8 Mart dünya Kadınlar Günü kutlamaları

Şahinbey Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklere katılan kadınlar spor, müzik ve konferanslarla dolu dolu bir gün yaşadı.Şahinbey Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

Şahinbey Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklere katılan kadınlar spor, müzik ve konferanslarla dolu dolu bir gün yaşadı.

Şahinbey Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bazı etkinlikler düzenledi. Şahinbey Park’ında gerçekleştirilen etkinlikte, kadınlar spor yaptı. Saat 14:00’de gerçekleşen etkinliğe sadece bayanlar katılabildi. Programın ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziler Caddesinde kadınlara karanfil dağıtarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Bayanlara yönelik etkinlikler, Saz-ı Nisa Grubu Müzik Dinletisi ve Hatice Kübra Tongar’ın ’Her Kadın Bir Annedir’ konulu bir söyleşi ile devam etti. Dolu dolu bir gün geçiren bayanlar, etkinlikler nedeniyle Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Tahmazoğlu, konferans sonrasında belediye binasını dolaşarak, bayan personellerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.