GENÇ ERKEKLER FUTBOLDA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Karaman'da düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler (A) Futbol Grup müsabakalarında yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler (A) Futbol Grup müsabakaları Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi ile Adana Toros Tarım Anadolu Lisesi takımları arasında oynanan günün son karşılaşmasının ardından sona erdi. Kazananın bir üst tura yükseleceği karşılaşmayı Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi 1-0 kazanarak adını yarı finale yazdıran takım oldu.

Organize Sanayi Futbol Sahası’nda 3 gün süren ve 7 ilden 10 takımının bir üst tura yükselme mücadelesi verdiği müsabakalar sonunda ise Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi, Mersin Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi ve Gaziantep Dumlupınar Anadolu Lisesi gruplarında birinci olarak yarı finale yükselen takımlar oldu.

Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalar sonunda yarı finale yükselen takımları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Kızlar ve erkekler kategorilerinde 9 ilden 23 okul takımının mücadele ettiği Okul Sporları Gençler (A) Futbol Grup müsabakalarında erkekler kategorisinde yarı finale yükselen takımlarımız belli oldu. Müsabakalarda ilimizi temsil eden Hakkı Teke Spor Lisesi de grubunda birinci olarak yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Okulumuzun değerli öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah yarı final müsabakalarında da rakiplerini geçerek Türkiye finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazanırlar. Kızlar kategorisinde ise yarı finalist takımlarımız 13 Nisan Perşembe günü oynanacak maçların ardından belli olacak. Tekrar yarı finale yükselen takımlarımızı kutluyor, yarı final müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

Okul Sporları Gençler (A) Futbol Grup müsabakaları 12-13 Nisan tarihlerinde kızlar kategorisinde oynanacak maçlarla devam edecek.

Genç kızlar kategorisinde oynanacak maçlar ise şöyle;

12.04.2023      12:00   Gaziantep 2 - Mersin

12.04.2023      14:00   Ankara              - Adana

13.04.2023      12:00   Karaman - Adana

13.04.2023      14:00   Gaziantep 2 –Ankara

Yer: Yunuskent Futbol Sahası

karaman haber karaman haber siteleri karaman habercisi karaman haber gündem karaman haber - son dakika