112 DELEGE...

112 DELEGE KESOB'DA BAŞKANINI BELİRLEYECEK

Karaman’da 16 esnaf odasının genel kurul ve seçimleri tamamlanmasının ardından gözler Mayıs ayında yapılacak olan KESOB Genel Kuruluna çevrildi.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Bayram Uysal, oda ve birlik seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize bağlı Esnaf Odalarımızın 5362 sayılı Esnaf ve sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu gereğince 4 yılda bir yapılması gereken Genel Kurul ve Seçimleri 02 Ocak 2018 tarihinde başladı ve 21 Mart 2018 tarihinde sona erdi. 16 Esnaf Odamızın seçimleri tamamlanmış oldu. 3 odamızda eski başkanlar aday olmadı, bir odamızda da başkan değişti. Böylece 12 Oda başkanı yeniden seçilirken, 4 Odamızda başkan değişikliği oldu.

5362 Sayılı kanun gereğince odalarında yönetim kurulu asıl üye olarak seçilen 7 yönetim kurulu üyesi, toplamda 112 kişi Mayıs 2018 ayı içerisinde Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Genel Kuruluna katılacak ve Birlik yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu üyelerini seçecek.

Yapılan oda seçimleri ile yapılacak olan Birlik genel kurul ve seçimlerinin esnaflarımıza, odalarımıza ve ilimize hayırlı olmasını dileriz.”dedi.