AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Özer Öztürk Camii açılışına katıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci Üsküdar'da bulunan Ömer Öztürk Camii'nin resmi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Temurci, 'Şu ezanlar ki ebedi yurdumuzun üstünde inlemeli diyoruz ya, işte bu ezanlar oldukça...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci Üsküdar’da bulunan Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Temurci, “Şu ezanlar ki ebedi yurdumuzun üstünde inlemeli diyoruz ya, işte bu ezanlar oldukça bu mabetler oldukça sevgi şehri İstanbul’da birlik ve beraberliğimizi Rabbim daha güçlü kılacak inşallah” dedi.

Üsküdar’da bir hayırsever tarafından Belediyenin arsasına yaptırılan caminin resmi açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılış törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cuma namazının ardından cami bahçesine gelen Temurci’ye vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Birçok vatandaş Başkan Temurci ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Dualar eşliğinde başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Törenin ardından vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Dr. Selim Temurci, danışmanlarına not aldırarak vatandaşın sıkıntılarının çözülmesi için talimat verdi.

“Şu ezanlar ki ebedi yurdumuzun üstünde inlemeli diyoruz”

Konuşmasına Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı İstiklal Marşı’nın dizeleri ile başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Şu ezanlar ki ebedi yurdumuzun üstünde inlemeli diyoruz ya, işte bu ezanlar oldukça bu mabetler oldukça sevgi şehri İstanbul’da birlik ve beraberliğimizi Rabbim daha güçlü kılacak inşallah. Ben önümüzdeki süreçle ilgili olarak özellikle Üsküdar’da ve bu özel açılış töreninde Allah’tan dileğim, bu ülkenin sadece 786 bin km’sinde değil, ümmetin gözyaşı ve duasının üzerinde olduğu Türkiye’nin bütün vatandaşları olarak hepimiz işte burada olduğu gibi Türkiye’yi el ele kol kola Türkiye’yi çok daha güçlü yarınlara taşıyalım. Bu güzel mabedi inşa eden çok değerli derneğimize, çok değerli Belediye Başkanımıza, dava adamı, bizim geleceğimiz için bize örnek teşkil eden ve çok büyük büyük bir usta olan Ömer Öztürk ağabeyimize tekrar şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.