BAKAN ELVAN, "KONYA SANAYİSİ KARAMAN'A KADAR UZANACAK"

Bakan Elvan, 'Konya ve Karaman için Türkiye'nin dev sanayi şehirleri hedefliyoruz.'

 *Lütfi Elvan, Konya'nın Marmara bölgesinden sonra Türkiye'nin ikinci bir sanayi şehri olmasını hedeflediklerine dikkat çekerek; “Konya'dan Karaman'a ve oradan Mersin'e böyle bir sanayi hattı. Bunu da göreceğiz."dedi.
    Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, hafta sonu AK Parti Meram İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmasında, milletin her zaman kendilerine yoldaş olduğunu söyledi.
    Bakan Elvan, Türkiye'de mili iradenin tesis edilmesinde milletin imzası olduğuna değinen Elvan, 80 yılda yapılandan daha fazla yatırımın AK Parti iktidarı döneminde yapılmasında da milletin desteği olduğunu dile getirdi.
    “KONYA VE KARAMAN DEV SANAYİ ŞEHİRLERİ”
    Konya ve Karaman’da yapılacak ve devam eden yatırımların takipçisi olduğunu ifade eden Elvan, "Konya daha da gelişecek ve büyüyecek. Yatırımcı ve sanayiciler Konya'da yatırım yapmak için bekliyor. iş ve aş üretmek için bekliyor. Yeni organize sanayi bölgesi Konyamızdaki iş ve aş için Türkiyemizin gelişmesi için tüm sanayici ve yatırımcılarımızın katkısıyla büyüyecek. Konya'nın Marmara bölgesinden sonra Türkiye'nin ikinci bir sanayi şehri olmasını hedefliyoruz. Konya'dan Karaman'a ve oradan Mersin'e böyle bir sanayi hattı. Bunu da göreceğiz." diye konuştu.