Engelini aştı, iş yeri açtı

Batman'da ikamet eden bedensel engelli Fatma Kutlu, evde boş boş oturmaktan sıkılınca, kendi iş yerini açtı. Kutlu, iş yerinde 4 kişiyi de istihdam etti.Batman'da bir yaşında geçirdiği felç yüzünden engelli duruma düşen 36 yaşındaki...

Batman’da ikamet eden bedensel engelli Fatma Kutlu, evde boş boş oturmaktan sıkılınca, kendi iş yerini açtı. Kutlu, iş yerinde 4 kişiyi de istihdam etti.

Batman’da bir yaşında geçirdiği felç yüzünden engelli duruma düşen 36 yaşındaki Fatma Kutlu, evde oturmaktan sıkılınca, kendi iş yerini açtı. Gülistan Caddesi üzerinde 70 metrekarelik bir tantuni salonu açan Kutlu, iş yerinde 2’si kadın, 4 kişiyi de istihdam etti. Müşterileriyle yakından ilgilenen Kutlu, vatandaşlardan büyük destek görüyor.

"Hiç bir şey engel değildir"

Engelli bir kadın olarak Batman’da iş yeri açtığını anlatan Kutlu, “Evde boş boş oturacağıma tantuni salonu açmaya karar verdim. Bu salonu kendi imkanlarımla açtım ve 4 elemanım var. Elimden gelinceye kadar onlara yardım etmeye çalışıyorum. Tüm esnaf arkadaşlarımız burayı yalnız bırakmıyor. Burası bayan arkadaşlarımın da ilgi odağı oldu ve beni yalnız bırakmıyorlar. Hiç bir şey engel değildir. Yeter ki istek ve azim olsun” dedi.