Engelli araçlarına ücretsiz şarj istasyonu

Manavgat Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla Manavgat'ın değişik noktalarına Engelli Şarj İstasyonu kurdu."Enerjimiz Hiç Bitmesin" sloganıyla yola çıkan Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, kentin...

Manavgat Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla Manavgat’ın değişik noktalarına Engelli Şarj İstasyonu kurdu.

"Enerjimiz Hiç Bitmesin" sloganıyla yola çıkan Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, kentin belirlenen noktalarına 3 adet Engelli Şarj İstasyonu kurdu. Manavgat Belediyesi önü, Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Kültür Merkezinde bulunan Engelsiz Kafe’ye kurulan şarj istasyonlarında, aynı anda 3 aracın şarj edilmesinin yanı sıra her aküye uygun şarj imkanının da bulunması engelli vatandaşları memnun etti. Yağmur suyuna karşı korunaklı olan şarj istasyonunda müzik çalar, belgesel, Manavgat’ın tanıtım filmi ve internet gibi özelliklerde bulunuyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise engelli vatandaşların sosyal hayata katılması ve toplum içinde yer alması için her türlü destek ve hizmeti vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Sözen, "Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir Manavgat için dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Engelsiz Manavgat’ı hep birlikte kuracağız" dedi.