Ermenek Kaymakamlığı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

2017 Eylül ayında ilki yapılan okul güvenliği toplantısının ikincisi 02.02.2018 tarihinde Ermenek Kaymakam Vekili Sayın Nurhalil Özçelik başkanlığında Belediye Başkan Vekili Ahmet Bülent Bademci,

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tok, İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz,  şube müdürleri, okul idarecileri, diğer kurum/kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, taşıma kooperatifi başkanları, okul aile birliği temsilcileri ve muhtarların katılımı ile Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezi konferans salonunda yapıldı.

       Toplantı İlçe kaymakamı Sayın Nurhalil Özçelik’in sunuş konuşmasının ardından İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı. İlçe milli eğitim şube müdürü Yusuf Göktepe önceki toplantıda alınan kararlar doğrultusunda yapılan güvenlik uygulamaları ve okulların fiziki olarak iyileştirilmeleriyle ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdi. İlçe güvenlik kurulu, katılımcıların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri konuşuldu.

       İlçe Kaymakamı Sayın Nurhalil Özçelik eğitim öğretim yılının 2. Döneminde de güvenlik konusunda bütün kurumların ve okulların azami şekilde hassasiyet göstermelerini istedi. Katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.