HEM kursiyerlerinin ürettikleri oyuncaklar hasta çocukları sevindirdi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde hasta çocuklara oyuncak dağıtıldı.BENGİ projesi çerçevesinde Ayvalık Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslarda yapılan oyuncaklar hasta çocuklara dağıtıldı....

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde hasta çocuklara oyuncak dağıtıldı.

BENGİ projesi çerçevesinde Ayvalık Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslarda yapılan oyuncaklar hasta çocuklara dağıtıldı. Ayvalık Devlet Hastanesi’nde çocuk hastaları ziyaret eden yetkililer, dağıttıkları oyuncaklarla minik yürekleri sevindirdi. HEM Üretim Teknolojisi hocalarından Nafiye Çetin ve Çocuk Yetiştirme öğretmeni Zuhal Altıntaş, hastanede yatan çocuklar yararına ürettikleri oyuncakların hasta çocuklara dağıtılmasından duydukları memnuniyeti ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, “Hastanede yatan çocuklarımızın kendilerini tedavi eden doktor ve hemşirelere yönelik bakış açılarını değiştirmek ve daha olumlu hale getirebilmek adına bez bebekler, çim adamlar, arabalardan oluşan oyuncakları dağıttık. Bu çalışmamız sadece bu günlük değil, önümüzdeki günlerde de belirli periyotlarla sürdürülecektir” dedi.

Kaymakam Nazlı ve beraberindekiler hasta çocuklara yönelik gerçekleştirdikleri oyuncak dağıtımının ardından hastanedeki hastalarla sohbet etti.