İnternette "Evet Platformu"

'Mesele Memleket Birlikte Evet' sloganıyla yayın yapan www.evetplatformu.com.tr sitesi referandum süreci ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili vatandaşları bilgilendiriyor.Referandum kampanyaları internette de bütün hızıyla sürüyor....

“Mesele Memleket Birlikte Evet” sloganıyla yayın yapan www.evetplatformu.com.tr sitesi referandum süreci ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili vatandaşları bilgilendiriyor.

Referandum kampanyaları internette de bütün hızıyla sürüyor. www.evetplatformu.com.tr anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler, yurt içi ve yurt dışında referandumla ilişkili gelişmeleri tek bir adreste toplayarak, sürekli güncelliyor. Sorusu olanlar, platforma sorularını gönderebilirken, sorular titizlikle ve hızla cevaplanıyor.

10 günde 2 milyon erişim

’Mesele Memleket Birlikte Evet’ sloganıyla yayın yapan site sivil inisiyatif tarafından yönetiliyor. Neden Evet, Özetle Evet, Sorularla Evet gibi statik bölümlerle birlikte gündemle ilgili sürekli haber ve yorum yapılıyor. Platform, @birlikteevet ismiyle Facebook ve Twitter gibi mecralarda da aktif. 10 günde 2 milyon erişime ulaşıldı. 100 bin tekil ziyaretçi ortalama 3 sayfa takip ederken, hedefleri referanduma kadar 15 milyon tekil ziyaretçiye, 50 milyon sayfa görüntülemesine ulaşmak.

Zengin içerik

Zengin bir içeriğe sahip sitede sistem değişikliğinin temel sebepleri, neden ihtiyaç duyulduğu, sistem tartışmalarının tarihçesi, 18 maddenin gerekçeli izahı gibi birçok konu sade, doğru ve net bir şekilde izah ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili muhtemel tüm sorulara cevap verecek şekilde hazırlanan bu dokümanlar siteden indirilebiliyor.

Sıcağı sıcağına gündem takibi

Site, gündeme ve referandum sürecine dair olup bitenleri de derleyerek ziyaretçilerine sunuyor. Türkiye’de, Avrupa’da, dünyada referandum hakkında neler konuşuluyor, kim ne diyor, hangi ülke nasıl bir tutum alıyor? Referandum sürecindeki bütün bu sıcak gelişmelere yer veren sitede, capsler ve videolar özel ilgi görüyor.

Sorulara doğru ve net cevaplar

www.evetplatformu.com.tr, referandum sürecine dair bütün sorulara cevap veriyor. Ziyaretçiler sitedeki “Sorum Var” bölümünden sorularını doğrudan yazıyor. Bütün sorular, site editörleri tarafından cevaplanıyor.