İYİ PARTİ KARAMAN İL BAŞKANLIĞINDAN YENİ YIL MESAJI

İYİ Parti Karaman İl Başkanlığı 2019 yılının ekonomide istikrarı sağlamış, mutlu huzurlu yarınlara güvenle bakabilen, istikrarı yakalamış Türkiye'ye ulaşmanın yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını temenni ediyoruz.

 ‘’ İYİ Parti İl Başkanlığı;  2018 yılı sorunların ağırlaştığı, umutların  ertelendiği, ekonomik ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl olarak hafızalarda yerini aldı,  ancak güneş her gün yeniden doğmaya,  umutları tazelemeye de devam etmektedir.  Güneşin doğduğu her yer daha iyi, daha güzel ve daha umutlu olacaktır. 

2019 yılının geleceği güvenle bakabilen mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalayabilmiş Türkiye’ye ulaşmanın yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoruz.  Daha güzel yarınlara ulaşmak için;  millet olarak el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz değerlere sarılmamız ve kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Güneşli günlerin karanlıktan aydınlığı kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde iyiliksever bir toplum düzeyine giden yol olması hepimizin temennisidir.

Yeni yılın  hepimize, Karamanımıza, ülkemize ve tüm  Türk ne Müslüman coğrafyasına esenlik, huzur, başarı, sağlık, mutluk, güzellik ve yenilikler getirmesini diler saygı ve sevgiler sunuyoruz’’ dedi.

KARAMAN İL BAŞKANLIĞI