Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem KAPAR'ın YENİ YIL MESAJI

Sevgili Karamanlı Hemşerilerim; Karamanımızın hakettiği noktaya gelmesi adına verdiğimiz mücadelenin bir yılını daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

Geride bıraktığımız 2018 yılında göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olduğu gibi yine halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet etmeye gayret ettik. 
Özellikle bu yıl, yıllardır çözüm bulunamayan yol, içme suyu gibi konulara çözüm getirerek vatandaşımızın sorunlarını giderebilmek adına var gücümüzle çalıştık.
Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Karamanımızı hakettiği konuma getirmek adına sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2019’da da aynı azim ve istek ile vatandaşlarımız için, İlimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz.
2019 yılının başta ilimiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barış, huzur ve aydınlık yarınlara vesile olmasını diliyor ve tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.