Konya Turizmine Yön Verenler TURİDER'in İftarında Buluştu

Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) tarafından, Kahvehan Premium'da düzenlenen iftar yemeğinde Konya'lı turizmciler bir araya geldi.

Turider'in iftar yemeğine; İl Kültür Turizm Müdürü Abdülsettar Yarar, İl Kültür Turizm Md. Yard. Mehmet Yünden, Türk Hava Yolları Bölge Müdürü Ahmet Postallı, Uluslararası Mevlana Vakfı Başkanı Esin Çelebi Bayru, TÜRSAB Başkanı Kazım Yanar, SKAL Başkanı Recep İşleyici, Konya'da hizmet veren otellerin genel müdürleri, Selçuklu Kongre Merkezi İşletmecileri, Profesyonel turizm Rehberleri ve Restaurant sahipleri ile çok sayıda Turider üyesi katıldı.

Turider başkanı Seda Kuşvuran iftar öncesi yaptığı konuşmada, Birlik ve beraberlik mesajı verirken, "Bu aylar birlik ve beraberliklerin, paylaşmaların, manevi ve milli duyguların en üst düzeye çıktığı aylar. Bu ayları fertler, kurum ve kuruluşlar olarak en iyi şekilde değerlendirmek lazım, işte biz de buna bir şekilde katkıda bulunmak amacı ile, Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği olarak böyle bir iftar programı düzenledik. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz, bu katılımlar elbette ki Milli mutabakatların ve kardeşliklerin gelişmesine vesile olur diye düşünüyorum. Bu mübarek Ramazan ayının önce Konyamıza, sonra Ülkemize ve bütün Dünya'ya hayırlı olmasını, barış ve huzur getirmesini diliyoruz. Dernek olarak Konya turizmi için önemli projeler üreterek yurt içinde ve yurt dışında Konya'nın tanıtımına katkılar sağlamaya devam edeceğiz, Konya turizminde faaliyet gösteren işletmeler ve yöneticiler ile Konya turizmini el ele büyüteceğiz" dedi.