KTSO BAŞKANLARI'NDAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇELİK ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan ALKAN yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Başkanlar yayınladıkları mesajda;

“Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen 2019 yılında, öncelikle dileğimiz , ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, hoşgörünün egemen olmasıdır. 2019 yılında ilimizde, ülkemizde ve dünyada sevgi, barış, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı, nefret ve düşmanlığın yerini, her yerde her gönülde barış ve kardeşliğe bıraktığı, huzur ve güvenin yaşandığı, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde hissedildiği güzel günler temenni ediyoruz. 
Yeni yılda ülkemizin ve güzel kentimizin daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız.
Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2018’i  geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Daha güzel günler yaşamak yolunda, 2019 umarız iz bırakan, kendini güzellikleriyle hatırlatan bir sene olur. 
Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının başta Karaman olmak üzere tüm Türkiye'ye refah, huzur, esenlik ve bereket getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.