KTSO ´DAN 10 KASIM M.KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;

''Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 79. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz. Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan bir liderin aramızdan ayrılışı da milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur. Milletçe, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak O'nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.''dediler.