Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anılacak

. Necmettin Erbakan'ı anma ve anlama haftası münasebetiyle Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anacak.

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin tüm Karamanlıları konferansa davet etti.


Yunus Emre Konferans Salonunda yapılacak anma programı 24 Şubat 2018 Cumartesi (Bugün akşam) akşamı saat 20.00’da başlayacak.

Başkan Şahin tüm vatandaşlarımızı programa beklediklerini belirterek “1969 yılından beri Türkiye’nin Dünya’da söz sahibi olabilmesi için, Dünya’daki sömürü düzenini yıkmak için kendi deyimi ile ‘Hakk’ın, Adil düzenin yer yüzüne hakim olması’ için çalışan ve Saadet Partisi Genel Başkanı iken Rabbine kavuşan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anacağız, anlatacağız. Bu bağlamda Erbakan hocanın yakın mesai arkadaşları, dava kardeşleri Lütfi Yalman bey ve Fethullah Erbaş bey anma programımıza katılarak Erbakan hocayı anlatacaklar. Tüm Karamanlı kardeşlerimizi geçmişi aydınlatacak geleceğe ışık tutacak bu programa davet ediyoruz.” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılacak olan Konya eski Milletvekili Lütfi Yalman Bosna savunması için, Van eski Milletvekili ve Van Belediyesi eski başkanı Fethullah Erbaş ise Mısır’da idam ile yargılanan Müslümanları kurtarmak için Erbakan tarafından görevlendirilmişti.

“AHLAK, ADALET, BARIŞ” konulu konferans, Kur-an Tilaveti ile başlayacak programda şehitlerimiz ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan için okunan hatimlerin de duası yapılacak. Bugğn Akşam, Yunus Emre Konferans salonunda icra edilecek konferans, saat 20.00’da başlayacak.