Mhp'den Askıda Ekmek Projesi

MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlatmış olduğu ''askıda ekmek'' projesini..

MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu ‘’askıda ekmek’’ projesini, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Başkocagil, Taşmedreseliler Derneği İl Başkanı Mehmet Uçucu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Uysal, Oda Genel Sekreteri Halil İbrahim İncekera, İl Yöneticilerinden Yüksel Ermenek ve ekmek satışı yapan esnaflarımızla birlikte projenin ilimiz de de başlatıldığını billdirdi.  

İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz açıklamasında; 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin atalarımıza layık bir tavırla ‘’Askıda ekmek’’ projesi başlatmıştır. Proje kamuoyuna yansıdıktan sonra toplumumuzun yoksullara, ihtiyaç sahiplerine el uzatmadaki geleneksel erdemlerini aksettiren ve zaman zaman çeşitli yerlerde münferit olarak sürdürülen bir milli geleneği necip ve hayırsever Türk Milletinin gönülden sahiplendiği memnuniyetle görülmektedir. İnanıyorum, Karaman halkı’da Sayın Genel Başkanımızın başlatmış olduğu bu projeye memnuniyetle katkıka bulunacaktır dedi.