MIPIM 2017'de Türk Emlakları Boy Gösterecek !

Dünyanın takip ettiği gayrimenkul üzerine açılan MIPIM 2017 Fuarı`nda bu yıl 90 ülke davet edilecek.

Dünyanın takip ettiği gayrimenkul üzerine açılan MIPIM 2017 Fuarı`nda bu yıl 90 ülke davet edilecek. Türkiye`den fuara 600 kişilik katılım düşünülüyor. Türkiye; emlak sektörü adına, etkinlik sayesinde, güzel bir adım atmış olacak. 14 Mart ve 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuar için Türkiye gerekli hazırlıklarını tamamladı.    


                                                                                           

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve Çevrecilik Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Fuarda Olacak                                                                                                                             

Bu yıl 90 ülke ve Türkiye`ninde içinde bulunduğu dev fuar organizsanyonunu, emlak sektörünün önemli projelerini ağırlayacak. 1800 metrekarelik alanda, gayrimenkul almak isteyen ve yatırımcılar için büyük bir fırsat olarak değerlendirilmektedir. Yaklaşık 250 yabancı firma, 6 şehir ve 1 ilçe fuarda yerini alacak. İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan emlak çadırı ile MIPIM 2017`de, Türkiye`de kendini gösterebilecek. İstanbul Ticaret Odası, 23 bin kişinin üzerinde personelin ziyaret ettiği fuarda, en zengin katılımcılarında Türkiye emlağına yöneltilmesi konusunda destek vermektedir. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, ‘’yaşayan İstanbul’’ adlı maketi fuarda sergileyeceklerini ve önemli bir imaj propagandası hazırladıklarını belirttiler. ‘’İki kıta üzerine kurulu tek şehir’’ projesinde emlak fiyatlarının sürekli artışı ve yabancılara Türkiye`de ev sahibi oldukları için Türkiye pasaportuna sahip olabilecekleri anlatılacaktır.            
                                                                                                             

Yabancı Sermeyeyi Emlakta Kullanalım                                                                                                                           

MIPIM 2017 ziyaretçileri farklı kültürde; yatırımcı, temsilciler, mimarlar ve emlakçılar katılacaktır. Fuar da ayrıca Turkish Stones markası 400`ün üzerindeki birbirinden renkli Türk doğal taşlarını tanıtacaklardır. Fuarda sadece gayrimenkul değil doğal taşların da ihracatı planlanmaktadır. İTO Başkanı Çağlar, fuar için; yabancı yatırımcıları, yerli girişimcilerle buluşması olarak nitelendirdi. Yabancı sermaye akışı, Türkiye`de yatırıma dönüşecek.

mipim 2017