Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

Kaymakamımız Nurhalil Özçelik Başkanlığında İlçemiz Köy ve Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanları ve Kamu ve Kurum Kuruluş Amirleri ile bir araya gelerek 2017 yılının genel değerlendirmesi ve 2018 yılından beklentilerle ilgili toplantı yapıldı.

Ermenek Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde yapılan toplantının açılış konuşması Kaymakamımız Nurhalil Özçelik tarafından yapıldı. Kaymakamımız konuşmasında; muhtarların mahallerimiz ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının ve taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesi hususunda ve aynı zamanda kurumlarımızın mahallere yönelik çalışmaları ve duyuruların aktarılması konularında önemli bir görev ve sorumluluğa sahip olduklarını hatırlatarak özellikle fakir ve ihtiyaç sahibi insanların, ilgili kurumlara yönlendirilmesini ve yardımcı olunmasını istedi.

Toplantıda, daire amirleri kurumlarımız tarafından 2017 yılında yapılan çalışma ve hizmetlerle ilgili muhtarlarımızı bilgilendirerek, muhtarlarımızın talep ve sorunları değerlendirildi.