O söz dünyaya ispat edilmiştir

KONSİAD Konya Şubesine Kudüs duyarlılığından dolayı teşekkür eden Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürü Çiftçi, "Sayın Cumhurbaşkanımız 'Dünya 5' den büyüktür' sözü, BM'nin Mescid-i Aksa kararı ile ispat edilmiştir" dedi.

Kendi görev alanında Konyalıların hadimi olma vazifesinin yanında şairliği ile de öne çıkan Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürü Kenan Çiftçi, KONSİAD Konya Şubesi'nde Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Kudüs ve Mescid-i Aksa eksenli sohbette KONSİAD'ın kısa bir süre önce gerçekleştirdiği Kudüs ziyareti ve konuya olan duyarlılığına teşekkür eden Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürü Çiftçi, Kudüs ile ilgili yazdığı şiirin hikayesini ise şöyle anlattı; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyfendi, tek kişinin oldu bittisine karşılık Müslümanlarla birlikte tüm dünyayı Kudüs duyarlılığında birleştirdi. Öyle ki, Birleşmiş Milletler (BM) bile ezici çoğunlukla aldığı kararda, ABD Başkanı Trump'ın kararını kabul etmediğini ilan etti. Yaşananlar aslında Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Dünya beş'ten büyüktür' sözününde ispatıdır. Bu süreç bana ilham oldu ve Kudüs şiirini yazdım."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın'da; "15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyfendinin 'Dövizlerin TL'ye çevrilmesi' çağrısı üzerine KONSİAD Konya Şubesi olarak bir kampanya başlatmıştık. Sayın Çiftçi o kampanyamızda bizlere ilk destek veren isimlerden biridir. Şimdi gündemde bir başka önemli konu var. Kudüs. Kısa bir süre önce KONSİAD olarak Kudüs'e yaptığımız ziyaret sonrasında sayın Çiftçi'nin desteği yine bizlerle. Kendilerine şahsım, yönetim kurulu ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Meram Tapu Müdür Yardımcısı Ramazan Satıcı'nın da hazır bulunduğu ziyaret sonunda KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Kudüs'e verdiği destek ve Kudüs ile ilgili yazdığı şiirden dolayı Çiftçi'ye hediye takdim etti.