Örnek Şehir Bursa

- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın vergi ödemelerinde de Türkiye'de örnek bir kent olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 27 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘28. Vergi Haftası’ nedeniyle, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ile Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki makamında bir araya geldi. Başkan Altepe, Karakaş’ın Vergi Haftası’nı tebrik ederek, “Bursa, vergi ile ilgili duyarlı bir kent. Vergi konusunda ne kadar hassasiyet ve sorumluluk artarsa bizim açımızdan da büyük faydası var. Çünkü toplanan gelirlerin yüzde 6’sı da Büyükşehir belediyelerine dağıtılmış oluyor. Bizim de hizmetlerimizin büyük çoğunluğu bu kalemlerde gerçekleşiyor. Onun için Vergi Dairesi’nin bu konudaki performansı ve verimin artması, üretimin artışıyla kent ekonomisine katkı sağlayan çalışmaların yapılmasına destek sağlıyor. Bu konuda Bursa örnek şehir” diye konuştu.
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş da ‘28. Vergi Haftası’ nedeniyle ziyaret ettiği Başkan Altepe’ye, hafta boyu yapılan etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Farkındalık oluşturmak ve vatandaşın vergiye olan inancını ve güvenini artırmayı istediklerini anlatan Karakaş, Bursa’nın üretken ve katma değer anlamında ülkeye büyük katkısı olan bir şehir olduğunu belirterek, çalışmalarına desteklerinden dolayı yerel yönetimler adına Başkan Altepe’ye teşekkür etti.