SGK MÜDÜRÜ'NDEN SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KTSO BAŞKANI ALKAN'A ZİYARET

Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık ve İl Müdür Yardımcısı Yahya Kocaoğlu toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşması adına her yıl 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri çerçevesinde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık, hafta boyunca düzenlenecek olan etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTSO Başkanı Alkan, “Sosyal Güvenlik Haftası, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek açısından önemli bir haftadır. Toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren sosyal güvenlik sistemine ve Sosyal Güvenlik Kurumu’na, içerisinde bulunduğumuz bu hafta nedeniyle tüm tarafların sahip çıkacağına ve kurumun sunduğu hizmetlerin kalitesini arttırıp, vatandaşların memnuniyetini kazanma yolunda gayretli ve özverili çalışma gösterdiğine inancımız tamdır. Bu vesile ile Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının haftasını en içten dileklerimle  kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.