GÖRÜŞMEDİK BAKAN, AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI

AK Parti'li Osman Sağlam, Karaman ve Ankara koridorunda ayak basmadık yer bırakmadı.

AK Parti’li Osman Sağlam, Karaman ve Ankara koridorunda ayak basmadık yer bırakmadı.

AK Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam, genel seçimlerin ardından memmelketi Kramanda Milletvekili seçildikten sonra, son aylarda Ankara ve Karaman ayağında yoğun bir mesai harcadığı gözlendi.

Memleketi Karaman’da her fırsatta vatandaş buluşmalarına önem veren Osman Sağlam, esnafından, köylüsüne, öğrencisinden, dernek ve vakıf temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarından sokaktaki vatandaşına kadar görüşmeler sağlarken, Ankara’da da bakanlar arası üst düzey yetkililer ile ziyaretlerini de artırdı.

Sosyal medya hesaplarından da çalışmalarını resmederek kısa notlarla kamuoyu ile paylaşımda bulunan Osman Sağlam’ın bu tutumu Karaman’da halk nazarında da sempati ve takdir topluyor.

Sağlam, özellikle neredeyse görüşmedik Bakan bırakmazken, Karaman’ı ilgilendiren başlıca meseleleri de Bakanlarla birebir paylaşıyor. Tüm hemşehrilerine saygı ve sevgiyi de eksik etmeyen Karaman Milletvekili Osman Sağlam, “Milletimize hizmetkar olmak üzere çıktığımız bu yolda, hem çabamız hem de gönül yolculuğumuz devam edecek.”dedi.